Sal starts teaching the trick of the trade

Sally, Munster, Ireland

‘’When I teach, I feel that my life’s work is something that has value. Having worked with several students, I realized teaching grownups is much easier than children. People who come to something later in life, after the constructed education system, are very keen to learn. They stimulate their own mental processes ‘I wonder why we do this and that’. That for me is everything, the wonder in life.’’ Want to learn how to smoke fish or have a nice tasting at Sally’s smokery? Check: woodcocksmokery.com. As for me, it was lovely to learn how to smoke fish and spent time with Sally, I can only recommend it.

Sal begint les te geven: ‘’Als ik lesgeef heb ik het idee dat mijn levenswerk waarde heeft. Ik heb gewerkt met verschillende studenten waardoor ik me realiseerde dat het makkelijker is volwassenen iets te leren dan kinderen. Mensen die later in hun leven iets willen leren, nadat ze het standaard educatiesysteem door zijn, zijn erg gemotiveerd. Ze stimuleren zichzelf en vragen zich af waarom we dingen doen zoals we ze doen. Voor mij is dat alles, het verwonderen.’’ Wil je net als ik leren hoe je vis moet roken? Check: woodcocksmokery.com.